Jeg hadde en gang en drøm. En drøm om et stort tre med mange små hus og selvsagt bodde der en haug med katter i disse husene. Det var kjempegøy å få dette ned på lerretet. Jeg har malt et stort bilde 150 x 120, som jeg har kalt «drømmebildet».  Dette har jeg gitt til barnesykehuset i Faro, Portugal. Ideen min var at barna kunne bruke fantasien og drømme seg litt vekk og kanskje glemme sykdommen for en liten stund. De ser nemlig stadig nye ting i billedet. Dette er kattenes hustre. De har epletrær som de høster, de henger ut klesvasken til tørk, sommerfuglene koser seg i treet og mye. mye mer. Du blir glad av alle fargene.

Prisene varierer. Du kan bare ta kontakt hvis du er interessert og vi blir sikkert enige om prisen.

 

 

Jeg har utstilling i hele huset. Skulle du ønske å se bildene mine kan du bare sende meg en mail.

Reklame

Veggen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s